Bästa maskinhygien – helt automatiskt

Smidig och innovativ: Tack vare den patenterade* AutoDescale-funktionen avkalkas nu maskinen helt automatiskt. Allt du behöver göra är att välja en passande tidsperiod på två timmar. Sen tas avlagringar och kalk bort automatiskt och effektivt – så att du sparar tid och kan njuta av maximal komfort.
Nu tar maskinen också hand om rengöringen: Mjölkledningarna och bryggenheten rengörs automatiskt med AutoClean. På så sätt är din maskin alltid optimalt skyddad och hygienisk. Även funktionerna ComfortClean och EasyClean underlättar arbetet för dig: Många delar av din kaffemaskin kan tas ut och rengöras i diskmaskinen. 
Håll borta smuts och kalk utan problem: För att du ska kunna få tid till det som är viktigt ser Miele till att din kaffemaskin hålls ren och fri från kalk. Tack vare AutoClean rengörs och avfettas mjölkledningarna och bryggenheten automatiskt – så att kaffemaskinen alltid är ren. Du slipper även jobbig avkalkning: Den patenterade* AutoDescale-funktionen avkalkar din maskin automatiskt. 
Patent: EP 2705783 B1, US 201400060338 A1Utrustning beroende på modell - bilderna visar exempel på produktutrustning