Passande produkt för varje behov

Perfekt integrerat 
Ge ditt kök ett enhetligt utseende: Miele kaffemaskin passar perfekt för installation i ett 45 cm högt utrymme. Kombinera den med ytterligare produkter för inbyggnad – både vertikalt eller horisontellt – för en enhetlig helhetsbild. På så sätt använder du utrymmet i ditt kök optimalt. Inbyggnadsprodukten finns även med en färskvattenanslutning. Det är extra praktiskt eftersom din Miele produkt då alltid är redo att användas. När kaffemaskinen är ansluten direkt till färskvattnet behöver du inte längre fylla på vattenbehållaren – det sparar tid och är smidigt.
Njut av kaffe – var du vill 
Praktiskt och flexibelt: De fristående kaffemaskinerna från Miele kan ställas nästan var som helst i köket – eller i vardagsrummet eller uterummet. Alltså var som helst där du vill njuta av en härligt doftande kopp kaffe. Dessutom kan du välja mellan den rena CM7-serien med CM-touchstyrning eller de kompakta CM6- och CM5-maskinerna med DirectSensor-styrning. 
Fantastisk både vad gäller utseende och funktion 
Vår pålitliga M Touch-teknologi är en måttstock för snabb och enkel hantering: Styrningen görs snabbt och intuitivt via ett direkt tryck eller lätt svep på touchdisplayen. Välj flera funktioner med ett enda fingertryck. Texter och symboler visas alltid på optimalt sätt.
Direktval lätt och intuitivt 
Välj önskad dryck med bara ett fingertryck. Den högupplösta TFT-displayen är intuitiv och enkel att använda. Ytterligare valmöjligheter och inställningar görs via knapparna under displayen. Den högupplösta TFT-displayen är intuitiv och bekväm att använda.
Utrustning beroende på modell - bilderna visar exempel på produktutrustning