Design och teknik i toppklass och stort format

Med sina nya extrastora, inbyggnadsbara MasterCool-produkter har Miele tagit ett nytt steg framåt. Här förenas högkvalitativ design, spännande innovation och enastående användarkomfort i kyl- och frysprodukter i toppklass. Med MasterCool kan du uppleva mat, dryck och användarkomfort på ett helt nytt sätt.
Imponerande utseende
Redan en blick på MasterCool kyl- och frysskåp är en stor upplevelse, där man kan ana med vilken precision och passion de enskilda materialen har valts och bearbetats. En stor kärlek till detaljerna, som återspeglas i ett unikt visuellt uttryck.
Kvalitet i mästarklass
Med perfektion och precision till högsta kvalitet. Och kvalitet börjar redan med valet av rätt material. Högkvalitativa glashyllor, reptåliga plastmaterial och massiva aluminiumramar är utmärkande för vår högsta kvalitet. Kunskap och erfarenhet är viktiga rådgivare på vägen till produkter med kvalitet i särklass.
Formfulländad design
De unika utrustningsdetaljerna i interiören lämnar inget övrigt att önska. En betoning av de horisontella linjerna understryker den rena och stilfulla formgivningen. De släta, vitlackerade väggarna hos interiören är enkla att rengöra och hjälper till att skapa en bländfri belysning.
Maximal användarkomfort
MasterCool kyl- och frysskåp ger dig högsta användarkomfort dag efter dag, t.ex. optimala möjligheter till livsmedelsförvaring, is och vatten direkt ur dörren, ett briljant ljuskoncept och snabb styrning. MasterCool kyl- och frysskåp klarar de högst ställda kraven inom alla områden.
Utrustning beroende på modell - bilderna visar exempel på produktutrustning