Hur vill du installera produkten?

Fristående, integrerat eller underbyggt? Hur vill du installera din produkt? Med Miele har du alla möjligheter öppna. Hitta det perfekta kyl- eller frysskåpet – för högsta komfort och perfekt designharmoni i ditt kök.
Fristående produkter
Fristående produkter har förutom designaspekten även fördelen att produkten enkelt kan tas med vid en flytt och ställas upp i ditt nya kök. Förutom ett stort utbud av olika ytor från klassiskt vitt till moderna fronter av glas erbjuder vi även en högkvalitativ och praktisk inredning av insidan.
Inbyggnadsprodukter
Om kyl- eller frysskåpet ska passas in i designen hos ditt kök är en inbyggnadsprodukt rätt val för dig. Inbyggnadsprodukter kan utrustas med samma front som dina andra köksmöbler eller med en front i rostfritt stål från Miele, och anpassar sig därmed helt och hållet till designen i ditt kök.
Underbyggnadsprodukter
Underbyggnadsprodukter kan installeras under en bänkskiva och erbjuder gott om plats för dina livsmedel även om köket är litet.
MasterCool
Inbyggnadsprodukterna i serien MasterCool kombinerar perfekt integrering i ditt kök och maximala volymer. Ett stort antal kombinationsmöjligheter tillåter dessutom individuella totallösningar – med högsta anspråk vad gäller material, design och kvalitet.
Utrustning beroende på modell - bilderna visar exempel på produktutrustning