Vilken typ av produkt vill du ha?

Mieles produkter imponerar med speciella funktioner för att alla livsmedel ska hålla sig färska, frysas in eller förvaras under optimala förhållanden. Med sina olika produkter – inbyggnadsprodukter, fristående produkter eller produkter med olika specialfunktioner och med senaste teknik – bidrar Miele till ett bekvämt och hälsosamt liv.
Kylskåp
För att hålla livsmedlen färska på ett effektivt och välorganiserat sätt. De intelligenta färskvarufacken PerfectFresh och PerfectFresh Pro garanterar fräschör i mästarklass. Välj “din egen Miele” från en imponerade mängd modeller. De fristående produkterna finns med en höjd från 85 cm till 200 cm.
Kyl- och fryskombinationer
Dessa produkter har både en rymlig kyldel och en frysdel, som alltid öppnas med separata dörrar. I Mieles kyl- och fryskombinationer får du bekväm, skonsam förvaring av färska livsmedel och djupfrysta produkter i en och samma produkt – särskilt med PerfectFresh och PerfectFresh Pro.
Frysskåp
Kraftfull, effektiv djupfrysning med perfekt organisation och funktion. Mieles frysskåp kan användas separat, men går också utmärkt att kombinera med ett passande kylskåp från Miele. Designen fascinerar med sin sobra tidlösa stil. Även prestandan övertygar, t.ex. den förstklassiga fryseffekten på ned till -26 °C.
Vinskåp
Bästa tänkbara lagring av dina fina viner – med flera temperaturzoner som regleras var för sig, t.ex. för vita och röda viner. Ett vinskåp från Miele är inte bara en professionell utrustning för vinkännaren, utan är också ett designföremål som pryder ditt hem.
Utrustning beroende på modell - bilderna visar exempel på produktutrustning