Vilken yttre design önskar du?

De fristående kyl- och frysskåpen från Miele har en handtagsfri och renlinjig design som passar perfekt i de mest olikartade köksmiljöer. Ett brett urval av kvalitetsmaterial och färger står till förfogande för perfekt integrering enligt dina önskemål.
Blackboard edition
Kyl-/frysskåp i Blackboard edition är utrustade med en skrivtavla i glas på fronten och ger ditt kök ett lyft. Låt kreativiteten flöda fritt och skriv, måla och rita på fronten med vanliga kritor eller pennor med flytande krita. En kommunikationscentral som du kan utforma som du vill i ditt kök.
Briljantvit
För ljusa kök med höga krav erbjuder Miele fristående kyl- och frysskåp med glasfront i briljantvitt – naturligtvis perfekt anpassade till inbyggnadsprodukterna i Generation 6000.
Obsidiansvart
Fristående kyl- och frysenheter från Miele finns också med högkvalitativ glasfront i obsidiansvart. Den här perfekta anpassningen till inbyggnadsprodukterna i Generation 6000 finns bara hos Miele!
Rostfritt stål CleanSteel
Ugnsfronter i rostfritt stål CleanSteel utmärker sig genom sitt högkvalitativa visuella intryck och den extra enkla skötseln. Genom den speciella förädlingen av ytan är fingeravtryck nästan osynliga på CleanSteel och inga särskilda rengöringsmedel krävs.
 Rostfritt stål-optik
Mieles fristående kyl- och frysskåp med visuell framtoning i rostfritt stål sätter en elegant accent i ditt kök. De lackerade ytan passar särskilt bra ihop med köksmiljöer med matta metalldetaljer.
Vit
Vitlackerade kyl- och frysskåp är klassikern för både moderna och traditionella kök. De passar särskilt bra i ljusa miljöer.
Utrustning beroende på modell - bilderna visar exempel på produktutrustning