Vilket format önskar du?

Mieles fristående kyl- och frysskåp finns med olika höjder och bredder. Alltid den optimala lösningen för ditt kök!
55 cm bredd
Med en bredd på endast 55 cm passar detta fristående kyl- och frysskåp även perfekt i begränsade utrymmen.
60 cm bredd
Kylskåp, frysskåp och kyl- och fryskombinationer med 60 cm bredd är det klassiska formatet för fristående produkter. Generöst utrymme med många utrustningsalternativ erbjuder det bredaste urvalet för din optimala livsmedelslagring.
70/75 cm bredd
Med extra breda kylprodukter får du maximalt lagringsutrymme. Frysskåp och vinkylar med 70 cm samt kyl- och fryskombinationer med 75 cm bredd har betydligt större nettokapacitet och erbjuder dessutom de bästa förutsättningarna för lagringen av dina livsmedel.
XL-innerutrymme
Mieles kyl- och frysskåp med XL-innerutrymme erbjuder betydligt mer plats och komfort för förvaring av dina livsmedel.
Mer plats för stora föremål
Tack vare det större användbara djupet i kyldelen blir det lättare att få plats med stora och otympliga föremål och t.ex. förvara till och med förberedda ugnsplåtar i kylskåpet.
Ännu mer plats för färskvaror
En särskilt rymlig yta erbjuder lådorna för färskvaror, PerfectFresh och PerfectFresh Pro: med betydligt större nettokapacitet för dina färskvaror blir veckoinköpen dubbelt så roliga.
Mer volym för stora frysvaror
Betydligt mer volym, och det på varje lådplan, erbjuder XL-innerutrymmet även för fryslådor. På så sätt får du mer plats och flexibilitet i förvaringen av dina frysvaror.
Utrustning beroende på modell - bilderna visar exempel på produktutrustning