Hur vill du installera din produkt?

Tvättpelare
Om platsen inte räcker till för att ställa maskinerna bredvid varandra kan de flesta av Mieles tvättmaskiner och torktumlare installeras som tvättpelare för att spara plats. Vid denna lösning står alltid tvättmaskinen längst ner.
Särskilt lämplig för de pelaranordningarna är designserien WhiteEdition. Vid torkning i denna designserie kan dörrstoppet ändras, så att dörrarna till båda produkterna öppnas i samma riktning.
För stabil anslutning erbjuder Miele olika mellankit. Vissa produkter är utrustade med en praktisk utdragslåda. Här kan man till exempel förvara tillbehörsdelar eller använda lådan som avställningsplats för tvättkorgen för bekväm i- och urplockning.
Side-by-side
Mieles tvättmaskiner och torktumlare passar perfekt ihop, både tekniskt och visuellt. Du kan ställa upp båda maskinerna sida vid sida och bekvämt lägga in din tvätt i torktumlaren.
Kan skjutas in under bänkskiva
Alla Mieles frontmatade tvättmaskiner kan skjutas in under en arbetsyta om utrymmet har en höjd på minst 85 cm. Vid denna lösning tar man inte av maskinens överdel. Maskinen W1 ChromeEdition med rak manöverpanel passar särskilt bra för detta.
Kan byggas in under bänkskiva
Miele maskiner i ChromeEdition med rak manöverpanel kan till och med byggas in under bänk, när inbyggnadshöjden under arbetsytan är 82 till 85 cm. I dessa fall byts överdelen av maskinen ut mot en underbyggnadssats (t.ex. UBS W1/G eller UBS T1/G).
Placering på sockel
Med sockeln (WTS 510) höjer du din maskin med ca 30 cm – och gör så att den hamnar på en bekväm arbetshöjd. På så sätt kan den användas ergonomiskt och ännu mer bekvämt. Samtidigt ger sockeln plats för förvaring av till exempel tvättmedel eller en tvättpåse, så att du snabbt kan ta fram det du behöver – och lika snabbt kan städa undan.
När du har valt en tvättmaskin från våra produktsidor, kan du se de torktumlare som passar till genom att klicka på fliken ”passande produkter”.
Utrustning beroende på modell - bilderna visar exempel på produktutrustning