Hur vill du installera din produkt?

Här presenterar vi de uppställningsvarianter som du kan välja på vid kombination av tvättmaskin och torktumlare.
Tvättpelare
Om platsen inte räcker till för att ställa maskinerna bredvid varandra kan de flesta av Mieles tvättmaskiner och torktumlare installeras som tvättpelare för att spara plats. I den här lösningen står alltid tvättmaskinen längst ner.
Särskilt lämplig för pelaranordningar är designserien WhiteEdition. Vid torkning i denna designserie kan dörrstoppet ändras, så att dörrarna till båda enheterna öppnas i samma riktning.
För stabil anslutning erbjuder Miele olika mellankit. Vissa, som till exempel WTV 512, är utrustade med en praktisk utdragslåda. Här kan man till exempel förvara tillbehörsdelar eller använda lådan som avställningsplats för tvättkorgen för bekväm i- och urplockning.
Side-by-side
Mieles tvättmaskiner och torktumlare passar perfekt ihop, både tekniskt och visuellt. Du kan ställa upp båda maskinerna sida vid sida och bekvämt lägga in din tvätt i torktumlaren.
Placering på sockel
Med sockeln (WTS 510) höjer du din maskin med ca 30 cm – och gör så att den hamnar på en bekväm arbetshöjd. På så sätt kan den användas ergonomiskt och ännu mer bekvämt. Samtidigt ger sockeln plats för förvaring av till exempel tvättmedel eller en tvättpåse, så att du snabbt kan ta fram det du behöver – och lika snabbt kan städa undan.
Kan skjutas in under bänkskiva
Alle Mieles frontmatade maskiner kan skjutas in under en bänkskiva på minst 85 cm höjd. Topplocket avlägsnas inte med denna lösning.
Kan byggas in under bänkskiva
Mieles tvättmaskiner och torktumlare i ChromeEdition, i serierna WDA, W 3000, W 5000, TDA och T 8000 med rak manöverpanel, kan byggas in under bänk. Om man byter ut maskinlocket mot en byggsats för underbyggnad, t.ex. UBS W1/G eller UBS T1/G, så passar dessa maskiner t.ex. in under en bänkskiva med 82 cm nischhöjd.
Utrustning beroende på modell - bilderna visar exempel på produktutrustning