Vilken användning föredrar du?

M Touch S
Touch-manövrering: Med M Touch S bläddrar och sveper du genom menyn och väljer program med symbolerna – precis som på en smartphone. Heltouch-displayen visar allt menyinnehåll på ett överskådligt sätt. Det betyder inte bara att manövreringen blir lekande lätt. Genom den lätt lutande displayen är det även lätt att läsa meddelanden. Och: panelen med displayen är märkbart enkel att rengöra.
Touchknappar
Vid programval med touchknappar visas ett brett urval av program som kan väljas direkt på manöverpanelen. Programnamn och ytterligare innehåll visas på den enkelradiga TFT-textdisplayen.
Design
Det moderna utseendet i kombination med obsidiansvart med rostfritt stål av hög kvalitet skapar en speciell accent och passar perfekt in med resten av köket. Beroende på modell kan man även få hela ytan i briljantvitt.
M Touch Vi
Vår nya M Touch Vi Display ger maximal komfort: Du väljer program genom att trycka och svepa på den stora TFT-displayen – mer bekväm än någon annan helintegrerbar diskmaskin.
TFT-display
Välj eller ändra diskprogram och diskalternativ direkt genom att trycka på symbolerna på panelen – snabbt och enkelt. Flera olika program kan nås via direktval. Den enkelradiga TFT-textdisplayen gör det bekvämt att läsa meddelanden. Beroende på modell finns manöverpanelen tillgänglig med bakgrundsbelyst Miele logotyp.
Utrustning beroende på modell - bilderna visar exempel på produktutrustning