Stekning har aldrig varit enklare

Perfekta resultat
Genom att välja ett av sammanlagt tre stekningslägen uppnår du snabbt den optimala stektemperaturen som bekräftas med en ljudsignal. När temperaturen väl har ställts in förblir den konstant under hela processen. Du slipper besvärlig reglering av effektlägena.
Flexibel placering
TempControl kan användas med alla stekpannor som är avsedda för induktionshällar. Inga nya grytor och pannor behövs. Den runda TempControl-kokzonen kan vid behov också användas på vanligt sätt, till exempel för kokning.
Enkel användning
Det finns tre olika stekningslägen med olika temperaturområden att välja mellan. Det betyder att alla slags livsmedel kan tillagas perfekt. För många rätter krävs en sås, t.ex. för spagetti bolognese eller grytor. TempControl sänker temperaturen efter att sjudningsläget har valts. Stänkande såser hör till det förgångna.
Hög säkerhet
TempControl hindrar på ett säkert sätt att olja eller smör överhettas i pannan. Det är för det första en säkerhetsfunktion, och för det andra bibehålls alltid den rätta temperaturen för tillagningen – inget bränns längre vid.
Varmhållning Plus
Mieles induktionshällar har en värmehållningsfunktion, som ser till att temperaturen på maten är optimal för servering. TempControl möjliggör även försiktig uppvärmning av kall mat, t.ex. grytor, utan att bränna vid eller koka fast.
Utrustning beroende på modell - bilderna visar exempel på produktutrustning