Bli en trollkarl i köket 

Kan man tillaga en fisk i isblocket? Det är bara en av flera frågor vi jobbar med varje dag. Genom att helt enkelt tro på det omöjliga kan vi skapa 1 000 nya möjligheter för våra kunder. Från elektriskt drivna diskmaskiner, till inbyggda ångugnar, till värmelådor har Miele satt ribban i flera årtionden. Och 2019 gör vi det igen, med GENERATION 7000. Med många olika innovationer som blir ett måste i ett modernt kök. 
Fisk i is 
Med dialogugnen har vi uppfunnit en helt ny typ av matlagning. Med M Chef-teknik tillagas maten i sin helhet och inte som förut, utifrån och in. Det gör att man faktisk kan laga en fisk i ett isblock, utan att isen smälter. En unik teknik, som inspirerar både hobby- och stjärnkockar och gör dem till trollkarlar i köket. 
TasteControl 
Även de konventionella ugnarna i GENERATION 7000 ger dig mer frihet. TasteControl, till exempel, öppnar ugnsluckan automatiskt och förhindrar att maten fortsätter att tillagas, så att den alltid steks till rätt nivå och du kan slappna av och fokusera på dina gäster. 
FoodView 
Och tack vare FoodView kan du alltid kolla på maten via en kamera, även när du inte är hemma. Du kan även bekvämt styra temperaturen och tiden via appen. 
I de följande kapitlen vill vi ge dig mer information om dessa och ytterligare innovationer från oss, som vi har märk med “Exklusivt hos Miele”. 
Utrustning beroende på modell - bilderna visar exempel på produktutrustning