För varje smak 

Hur du än anordnar dina produkter ser det alltid harmoniskt ut. Du är flexibel – din köksdesign är konsekvent: Produktfronterna som är perfekt anpassade till varandra ger ett harmoniskt helhetsintryck, oavsett hur du anordnar produkterna. Kombinera dem horisontellt i panorama-design, vertikalt i tower-design, i T-design eller centrerat i CubiQ-design. Helt flexibelt och perfekt anpassat till utrymmet och dina behov. 
Panorama-design
Allt i en linje. Med horisontell placering på ögonhöjd ser du allt på en gång och använder alla produkter bekvämt. Det är också snyggt: En elegant linje i din köksdesign.
T-design
Öppet för allt. Får det lov att vara något mer? Fem produkter anordnas symmetriskt i T-design. Nertill och upptill finns extra utrymme för din köksinredning.
Tower-design
Perfekt i lodrät riktning. Ugn, ångugn eller kombiprodukt: Med tower-design anordnar och använder du dina produkter på bästa sätt.
CubiQ-design
Koncentrerad kombination. Ha koll på allt: Med den kvadratiska anordningen har du allt på ett ställe – och produkterna på en bekväm användningshöjd.
Utrustning beroende på modell - bilderna visar exempel på produktutrustning