Miele

#Life Beyond OrdinaryDet är bara när tekniken är så här intuitiv som äkta kreativitet kan flöda

Om man flyttar gränserna och allt omkring är i perfekt harmoni, så kan manta kreativiteten till nya nivåer. Då flyter allt på – och man kan låta sin kreativitet flöda.

Att flytta gränserna för vad som är möjligt, det är utmaningen som motiverar oss att uträtta ännu mer och att gå ett steg längre. Vi vill därför utveckla produkter för kök som revolutionerar matlagningen. Inbyggnadsprodukter som vet vad du vill – innan du själv vet det.

"Om man får friheten att släppa loss sin kreativitet, så öppnas många nya möjligheter."
Kyle ConnaughtonStjärnkock med 3 Michelin-stjärnor

En konstnär möter tre stjärnkockar

För att fira den mest revolutionerande lanseringen av inbyggnadsprodukter för kök har vi fört samman pionjärer från olika kreativa områden: Banbrytande köksteknik, tre av världens mest välkända stjärnkockar och en unik konstnär som skapar innovativa blomsterarrangemang. Med detta unika, kreativa samarbete visar vi vår ambition att alltid skapa något unikt, på ett helt nytt sätt.

Stjärnkockarna Gaggan Anand, Kyle Connaughton och Helena Rizzo har fått många utmärkelser – med Michelin-stjärnor eller topplatserna på listan “The World´s 50 Best Restaurants”. Azuma Makoto är en unik japansk blomsterkonstnär, som är världsberömd för sina fantastiska blomsterskulpturer. Tillsammans antog de utmaningen att ta reda på till vilken nivå de kunde ta sin matlagning med hjälp av de nya Miele Generation 7000 inbyggnadsprodukterna för kök .

"Jag har aldrig gjort något liknande – och trodde aldrig att det skulle vara möjligt."
Gaggan AnandAsiens bästa restaurang 2015–2018

Från en maträtt som tillagas i eld och is och en ätbar ögonblicksbild till installationer som inspirerats av naturens krafter – dessa fyra har med sina kreationer tagit konst- och matupplevelser till en helt ny nivå.

Generation 7000. Vårt mest intuitiva sortiment någonsin.

Upptäck de mest revolutionära innovationerna som vi någonsin har utvecklat. En ugn som kan tillaga rätter utan värme. Inbyggnadsprodukter för kök som identifierar dig och som du kan interagera med. Och smart teknik som möjliggör att produkter kan kopplas ihop med varandra. Produktdesignen är inte bara ovanligt intuitiv, den har också en extra hög estetisk nivå.

Vi tror verkligen att teknik inspirerar kreativitet och kan ta den till nya nivåer. Och när detta händer, kan man uppnå perfekta resultat. Det är måttet av hängivelse, entusiasm och kvalitet som vi ger alla våra produkter.