Miele

InnovationKärnan i vårt företag

Äkta kreativitet visar sig först när man lämnar sin bekvämlighetszon. Om man ifrågasätter det vanliga, normen, det som redan har bevisats, då kommer man dit där ingen varit förut.

"Teknik skapar möjligheter. Men det är bara början."
Dr. Markus MieleFöretagsledande delägare Miele

Vi är stolta över att vårt familjeföretag ända sedan år 1899 har varit pionjärer vid tillverkningen av innovativa produkter för företag och privata hem. I mer än 120 år har vårt företag tagit fram teknik som inte bara öppnar nya möjligheter: Den skärper och stärker också känslan för glädjen med det nya och förenklar alltid kreativiteten på nytt. “Immer Besser” är vårt motto som myntades av våra grundare, Carl Miele och Reinhard Zinkann. Och denna konstanta strävan efter att alltid bli bättre och att ta produkterna till en ny nivå, det är vad Miele står för än idag.

En värld av matlagning. Helt utan kompromisser

Matlagning handlar om att ha friheten att ta fram sin kreativitet, utan gränser. Att kunna leva ut sin passion utan begränsning. Med den nya Generation 7000 presenterar vårt innovationsteam inspiration för ett kreativt kök. Med en teknik i toppklass som känns som magi.

"Framtidens köksteknik ligger i hjälpegenskaperna. Tekniken används bara när man behöver den, oavsett tidigare kunskaper."
Andreas EnslinChef Miele Design Center

Vi är engagerade ingenjörer och pålitliga partners som skapar tillgänglig teknik som alltid ligger steget före. De över 350 köksprodukterna i vårt nya sortiment presenterar en helt ny värld av innovationer som eliminierar onödiga avbrott. Matlagningsupplevelsen ligger numera helt i din hand – och du kan skapa det unika.

Perfekt harmoni. För en unik matupplevelse

För oss är det perfekta flödet ett otvingat, friktionsfritt, fokuserat och harmoniskt tillstånd i vilket man är när alla medvetna handlingar är fria från onödiga saker och distraktioner. När något bara flyter på och man blir ett med sin uppgift. Och det känns som om man uppnått en helt ny nivå av frihet, där allt går intuitivt och undermedvetet.

"Vi fokuserar på hur vi kan optimera tekniken för att göra livet enklare och behagligare."
Dr. Reinhard ZinkannFöretagsledande delägare Miele

Miele ger möjligheten att fokusera på matlagningen, utan att bli distraherad av onödiga steg. Varje uppgift kan utföras intuitivt, bekvämt och smidigt, det är inte längre komplicerat. Du kan helt och hållet lita på dina köksprodukter – en kompetent partner som du alltid uppnår perfekta resultat med.

Med nya Generation 7000 vill vi servera dig teknik som hjälper till. För en harmonisk matlagningsupplevelse som inte bara handlar om upplevelsen, utan även om glädjen med själva processen. Absolut konsistens, noggrannhet och expertis när det gäller design, konstruktion och användning är det som gör skillnaden.