Miele matlagningskväll

Ät lyxigt och klimatsmart

Miele matlagningskväll ”Ät klimatsmart med en gnutta lyx” passar dig som vill få inspiration och lära dig att tillaga spännande rätter både till vardag och fest med ett så litet klimatavtryck som möjligt.

995,00 SEK

Event

Miele matlagningskväll ”ät klimatsmart med en gnutta lyx” passar dig som vill få inspiration och lära dig att tillaga spännande rätter både till vardag och fest med ett så litet klimatavtryck som möjligt. Under ledning av Fredrik Lindh och med Mieles produkter och råvaror av hög kvalitet så blir fokus på att laga mat i säsong. En lärorik kväll där vi tillsammans lagar olika rätter både från växtriket och djurriket som vi sedan avnjuter med utvalda drycker som även de är av minsta möjliga CO2-utsläpp.
Tid: 17.00-21.00
Plats: Miele Experience Center Solna
Kostnad: 995 kr/pers

På grund av det stora intresset för våra matlagningskvällar är det endast möjligt att boka in max. två kvällar/år.

Vad du kan förvänta dig

  • Tillagning av ca fyra olika rätter
  • Utvalda drycker
  • Tips och råd om Miele-produkter

Om kocken

Fredrik Lindh

Detta är Fredrik Lindh, han är född i Landskrona och uppvuxen i Helsingborg med gymnasial utbildning från Rönnowska skolas hotell och restaurangprogram.Med mer än 21 års erfarenhet från restaurangbranschen och med meriten att ha fått jobba på krogar beströdda med eller utan stjärnor i guide Michelin; Operakällaren, F12, Pontus in the green house, restaurang 1900, Petri Pumpa i Lund, Sofiero slott och Fem små hus m.fl. Sedermera valt en bana som frilansande kock, kökschef, matstylist, restaurangkonsult och matkreatör med världen som arbetsplats i flera år.Fredrik har haft förmånen att få jobba med namn och krögare som Stefano Catenacci, Pontus Frithiof, Melker Andersson och Danyel Coyet m.fl. Han har även haft möjlighet att få vara med och starta och driva egna projekt och restauranger, restaurang Hälsingborg (i Stockholm), restaurang Champenoise, restaurang Epok och Cateringsthlm.in.Fredrik öppnade tillsammans med två kolleger sin första egna restaurang redan vid 24 års ålder och sedan dess varit mer eller mindre i egen regim med egna projekt inom restaurangvärlden.Projekten har haft goda recensioner i tidningar och tillhört toppskiktet bland Stockholms/Sveriges restaurangupplevelser.Nu finns han som medarbetare på Miele och ett nytt kapitel som kock och matinspiratör för Mieles köksprodukter och olika event väntar. Fredrik träffar du på våra matlagningskvällar.

Om platsen

Miele Experience Center Solna

Läs mer om Miele Experience Center i Solna och hur du hittar hit.

Uppåt