Scrolla för att läsa mer

Ett perfekt vin förtjänar perfekta lagringsförhållanden

Upptäck under vilka förhållanden fantastiska viner mognar – och hur du kan få dem att nå sin fulla potential i ditt hem.

Med passion för en uråldrig tradition och känsla för kvalitet skapas något enastående, steg för steg. Vi tycker att så mycket precision och sådant hantverk ska behandlas och bevaras med speciell omsorg. Så att du garanterat kan njuta av det fullt ut.

Skickligt hantverk och en enastående miljö är grunden för makalöst vin.

Kvaliteten ligger i lagringen

Perfektion och precision är grunden för optimala lagringsförhållanden. Alla element samverkar perfekt med varandra, från de tonade säkerhetsglasen med UV-filter till kalluftsfläkten, som reglerar temperaturen och luftfuktigheten i hela kylutrymmet, till kompressorn med låg vibration. Konstant kvalitet på högsta nivå.

Du som inte kan ha en vinkällare ska inte behöva kompromissa med lagringen. Mieles vinkylar ger perfekta lagringsförutsättningar, för att bevara dina viners kvalitet.

Upp till tre olika temperaturzoner.

Mer perfekt än originalet: en vinkällare må ge optimala lagringsförhållanden, men med din Miele vinkyl kan du även ställa in ideal serveringstemperatur för olika viner, med upp till tre olika temperaturzoner.

Gör dekanteringen till en höjdpunkt med Miele SommelierSet.

Förbered dina ädla viner för dekantering på ett professionellt sätt – med ett Miele SommelierSet. Då kan du njuta av champagne och vitt vin från kylda glas och alltid ha verktyg nära till hands.

Innovativ design för ideal lagring och ren njutning.

FlexiFrame för säker lagring av alla flaskstorlekar.

Flexiframe består av enskilda ribbor, som enkelt kan flyttas för hand. På så sätt kan de lätt anpassas till alla flaskstorlekar så att dina viner alltid lagras i optimal position.

Push2open är den eleganta lösningen för integrering i handtagslösa kök

Ett lätt tryck på glasdörren räcker för att öppna Miele vinkyl med Push2open. Det är inte bara bekvämt, utan också stilrent, eftersom den diskreta designen kan integreras perfekt i alla köksmiljöer.

Organisera din vinsamling med magnetiska NoteBoards.

Enkelt, översiktligt och individuellt – skriv på dina magnetiska NoteBoards med krita. På så sätt kan du få en överblick över ursprung, årgång och druvsort.  

Alltid med design och funktion i fokus