Du kan lita på Mieles induktionshällar med TempControl.

Den smarta temperatursensortekniken håller uppsikt, så att du kan ta det lugnt. Miele. För allt du verkligen älskar.

Scrolla ner

Att laga mat tillsammans tycker barn är roligt – precis som Emma. Med hennes hjälp, pappas skickliga stekning och TempControl blir pannkakorna till nästan av sig själva. Och mellan varven finns det till och med tid för lek.

"Pappa, jag vill ha pannkakor".

Koncentrerad kraft

Ingen vidbränd mat, ingen ständig justering av temperaturen: De nya induktionshällarna från Miele gör stekningen så mycket enklare. TempControl, den smarta temperatursensortekniken, ser till att energin levereras i exakt rätt mängd. Det betyder att pannan automatiskt hålls på optimal temperatur och stekningen kan inte längre misslyckas.

För induktionshällar med TempControl

Stekningsläge I: skonsam och exakt stekning

Välj mellan tre stekningslägen. På stekningsläge I lyckas du med stekta ägg och mycket annat, som exempelvis maträtter från frysen.

Stekningsläge II: stekning vid medelhög temperatur

Medelhög temperatur är optimalt anpassad för räkor och biffstek. Du kan också rosta frön i det här läget.

Stekningsläge III: snabb bryning

Stekningsläge III passar perfekt för snabb bryning eller för wokpannan. På det högsta läget lyckas du också fint med pannkakorna.

Sjudningsläge

Tack vare sjudningsläget lyckas du med såsen utan att det stänker. Temperaturen anpassas direkt när du tillsätter vätskan.

Nedsläpp, teka och gör mål!

Passa på och lek medan pannkakorna steks gyllenbruna: Skedhockey med matskedar och stekspadar. Det är kul, inget bränns vid och vinnaren får en extra portion. 

Utomordentligt snabb

Både för extra stor pastakastrull och panna: Tack vare den extra mångsidiga PowerFlex-kokzonen värms också stora kokkärl snabbt upp. 

För induktionshällar med TempControl

Perfekt temperatur

Varmhållning Plus håller pannkakor och andra rätter varma och fungerar också för skonsam uppvärmning av mat. På så vis kan du njuta av mat med rätt serveringstemperatur. 

Kommunikation 2.0

Så bra att Con@ctivity 2.0 finns. Hällen och fläktkåpan har ett intensivt informationsutbyte och ser till att luften i köket alltid är bra – utan att du behöver ställa in fläktkåpan manuellt.

För induktionshällar med TempControl

Intuitiv reglering

Med SmartSelect väljer du stekningslägen snabbt och intuitivt. Symbolerna syns inte när hällen är avstängd – för en design med rena linjer.

Det enda som fattas nu är sylt och grädde på pannkakorna – smaklig måltid!

Du kanske också är intresserad av det här

Du kan lita på Miele ArtLine inbyggnadsprodukter med Touch2Open- och SoftOpen-teknik.

Den handtagslösa innovationen för ditt premiumkök.

Miele. För allt du verkligen älskar.

CM6 kaffemaskiner – En höjdpunkt i varje kök

Härliga kaffedrycker, hög skötsel- och användarkomfort. Du kommer att uppskatta kaffemaskinen CM6 med OneTouch for Two. CM6 finns i färgerna obsidiansvart, lotusvitt och i trendigt grafitgrått, och sätter alltid en elegant touch på ditt kök.