Du kan lita på robotdammsugaren Miele Scout RX2.

Livet är för kort för hushållsarbete. Miele. För allt du verkligen älskar.

Arbetsfördelning av ett särskilt slag

Med Miele Scout RX2 är det enkelt att dela upp hushållsarbetet. Du lämnar bostaden på morgonen och på kvällen kommer du hem till ett rent hem. Under tiden vet Scout RX2 exakt vad det är som behöver göras. Och du är ständigt uppdaterad. Med hjälp av mobilappen kan robotdammsugaren till och med styras när du är på språng.

MobileControl

Åtkomst överallt

Scout RX2 kan bekvämt manövreras med en smartphone eller surfplatta både när du är hemma och på språng. Du ser all viktig information och alla manövreringsmöjligheter samtidigt i appen.

Mer information

MobileControl

Åtkomst överallt

Under färden skapas en karta där du kan följa rutten. Vare sig det handlar om att planera städtider eller använda andra funktioner så går det lätt via din smartphone.
Fjärrmanövreringen fungerar via förbindelse med Miele Cloud-Server och ett WLAN-hemmanätverk där Scout RX2 registrerats.

Mindre information

Home Vision*

Live hemifrån

Via Home Vision-funktionen kan kamerabilden från Scout RX2 skickas via direktsändning till en mobil enhet. När som helst och var du än befinner dig kan du se om allt är som det ska där hemma.

* Utrustning beroende på modell. Överföringskvaliteten är beroende av hastigheten på din internetanslutning hemma samt på din mobila enhet.

Mer information

Home Vision*

Live hemifrån

Kamerabilden spelas inte in som video utan överförs i realtid.
Säkerheten är viktigast, därför sker bildöverföringen i kodad form. Informationen krypteras när den skickas och dekrypteras först hos mottagaren.

* Utrustning beroende på modell. Överföringskvaliteten är beroende av hastigheten på din internetanslutning hemma samt på din mobila enhet.

Mindre information

Med rengöringssystem i fyra steg suger Scout RX2 upp dammet till sista dammkorn – vare sig det handlar om hårda golv eller heltäckningsmattor.

Quattro Cleaning Power

Grundlig upphöjt till fyra

Scout RX2 har det nya sugsystemet Quattro Cleaning Power i fyra delar att tacka för sin kraftfulla rengöringsprestanda.

Mer information

Quattro Cleaning Power

Grundlig upphöjt till fyra

De insvängbara sidoborstarna rengör både hörn och kanter och sopar upp smutsen under robotdammsugaren. Den främre sugöppningen med borstvals tar upp grov smuts. Återstående fin smuts tas upp med hjälp av en hög luftström genom den bakre sugöppningen. Motorn har tack vare ett högt varvtal en mycket kraftig sugprestanda – och arbetar därför extra energieffektivt.

Mindre information

Corner Brush

Rengöring långt inne i hörnen

Sidoborstarna är fästa på insvängbara sidoarmar som sticker ut över robotdammsugaren. På så vis rengörs även hörn och kanter utan problem. Om Scout RX2 närmar sig ett hinder, skjuts sidoarmarna helt enkelt tillbaka.

Allt är ständigt under kontroll

Scout RX2 är utrustad med frontkameror och sensorer och navigerar självständigt, systematiskt och försiktigt genom din bostad.

Stereokamera-system

Bästa möjliga orientiering

Scout RX2 orienterar sig med hjälp av sina båda frontkameror och registrerar rummet ur olika vinklar.

Mer information

Stereokamera-system

Bästa möjliga orientiering

Stereokamera-systemet gör att Scout RX2 kan uppfatta rum och föremål tredimensionellt och beräkna avstånd till föremål. Tack vare en kontinuerlig lokalisering av föremålen i rummet fastställer robotdammsugaren avvikelser och korrigerar dessa. Även i komplexa rum rör sig Scout RX2 fullkomligt obehindrat och rengör tillförlitligt.

Mindre information

3D Smart Navigation

Bättre rumsavläsning

En systemjämförelse med robotdammsugare med slumpmässig navigation visar varför Scout RX2 är vida överlägsen andra system. Med den nya 3D Smart Navigation sker en systematisk genomgång av rummen. Den går runt hinder och efter städningen hittar den tillbaka till laddningsstationen.

Mer information

3D Smart Navigation

Bättre rumsavläsning

Hemligheten bakom den förbättrade navigationsteknologin är en kombination av stereokamera-system, gyrosensor, tio infraröda sensorer samt fulländad elektronik och programvara. Detta möjliggör även navigation i mörker.

Enkla robotdammsugare däremot har ofta svårt att känna igen rumsgeometrin. De kör blint genom rummet och städar bara fläckvis.

Mindre information

Furniture Protection

Förutseende på väg

För att undvika kollisioner skannas färdvägen av med hjälp av sju infraröda sensorer i det främre området och tre infraröda sensorer under enheten – möbler och hinder upptäcks snabbt och kan kringgås. Därtill kommer de två frontkamerorna som mäter avstånd till föremål i omgivningen.

Mer information

Furniture Protection

Förutseende på väg

Genom samspelet mellan de båda systemen minskas antalet kollisioner med möbler avsevärt. Fall från trappsteg på mer än 4 cm undviks med hjälp av tre infraröda sensorer under enheten.

Mindre information

Scout RX2 tar över golvrengöringen helt på egen hand och gör det grundligare än de flesta andra dammsugare av samma slag. Tack vare dess intelligenta system blir den, med en körtid på upp till 120 minuter, en pålitlig hjälp som man inte vill vara utan.

Helt enkelt smart

Du kanske också är intresserad av det här

Miele Blizzard CX1: Den påslösa Dammsugaren

Efter en intensiv utvecklingsperiod är den äntligen här. Låt dig övertygas av den kraftfulla vortex-tekniken och den innovativa dammsepareringen.

Fristående kaffemaskiner från Miele.

Njut av gott kaffe med Mieles fristående kaffemaskiner. Ren kaffenjutning, kopp för kopp. Miele – för allt du verkligen älskar.