För allt du verkligen älskar.

Immer besser – att alltid vara bättre på de saker som verkligen är viktiga för dig – det är vad Mieles kvalitetslöfte innebär.

Det som är speciellt förtjänar bästa kvalitet.

Kvalitet är något mycket personligt. Vi vet att ett gosedjur är mer än bara en leksak. Det är en trofast vän som skyddar och tröstar och känner till alla våra hemligheter. Det följer oss ofta i årtionden och, om vi ger det vidare, mycket längre än så. Ett älskat gosedjur är helt enkelt något mycket speciellt. Och vi vill att det som är extra värdefullt behandlas säkert.

Mormors handknutna matta, favoritkoppen från när du var barn eller den vackra klänningen från Milano – hur skulle livet vara utan de saker som vi verkligen älskar och med vilka vi förknippar våra vackraste minnen? Och det är precis vad vi tänker på hos Miele. Vi vill att du ska kunna glädja dig åt dina dyrbara saker så länge som möjligt. Därför står vi för en kvalitet som är utan motstycke i världen och som du alltid kan lita på.

För allt som ligger dig varmt om hjärtat.

Vår drivkraft: Immer Besser – en kvalitet som ständigt blir bättre.

"Vi ska inte vara billigare än våra konkurrenter, vi ska vara bättre" – det sa Mieles grundare redan för över etthundra år sedan. Hur vi på Miele följer den grundprincipen presenteras av Dr. Markus Miele och Dr. Reinhard Zinkann, företagsledande delägare i den fjärde generationen.

En hjärtesak för oss - Mieles kvalitetslöfte.

Vi producerar själva och gör det med passion.

Från metallgjutning via produktion av plastdetaljer och ända till utveckling av motorer och tillverkning av elektronik – vi producerar en stor andel av komponenterna för våra produkter i egen regi.

Kvalitetskontroll under produktionen.

Vi kontrollerar materialen vad gäller kompatibilitet och effekter på miljön redan när de väljs ut. Även under produktion och montering genomför vi kontinuerliga kvalitetskontroller.

Varje produkt testas till 100 procent.

Vi gör inga stickprover. Före leverans genomgår varje produkt omfattande tester enligt våra egna krav, som delvis är högre än i de internationellt gällande föreskrifterna.

Enastående kvalitet och livslängd. Made by Miele.

Med Miele investerar du i kvalitet och lång livslängd. Det är bra att veta att köpa en Miele lönar sig i längden.

Miljövänliga material av hög kvalitet.

När det gäller kvalitet och lång livslängd har vi den högsta standarden. Därför består våra hushållsmaskiner idag till en stor del av metall som tål belastning och dessutom kan återvinnas.

Systematisk kvalitetshantering.

Enbart i Gütersloh där Miele har sitt huvudsäte är 70 medarbetare sysselsatta med kvalitetshantering. Och på alla de tolv platser där vi är etablerade är det 250 kollegor vars arbete helt och hållet handlar om kvalitet.

Förstklassiga produkter som gör dig lycklig.

En passion för design med rena linjer: Miele ArtLine.

Sätt standarden med Mieles ArtLine – den handtagslösa designlinjen för ditt premiumkök, med Touch2Open- och SoftOpen-teknik.

Koncentrerad effektivitet: Miele G 6000 EcoFlex diskmaskin.

Tack vare Mieles nya diskmaskin G 6000 EcoFlex med QuickPowerWash och de exakt anpassade Miele UltraTabs Multi blir din disk skinande ren på bara 58 minuter.

Perfekt dosering: Miele W1 med TwinDos.

Upplev TwinDos – det unika systemet för flytande tvättmedel. Din Miele-tvättmaskin med TwinDos doserar tvättmedlet automatiskt och exakt.