Få det perfekta resultatet. Upptäck ångugnen från Miele med mikrovågsfunktion.

Den utmärkta kompletteringen till ugnen från Miele med kombitillagning.
Två produkter, oändliga möjligheter.

Uppfyll alla önskemål som dina gäster har. Med den innovativa ågnugnen med integrerad mikrovågsfunktion i kombination med en ugn skapar du ett nytt spektrum av njutning.

Ångugn med mikrovågsfunktion

Ångugnen från Miele med integrerad mikrovågsfunktion kombinerar fördelen med båda produkter. För oanade tillagningsmöjligheter på en liten yta.

Ugn med funktionen kombitillagning

Ugnen från Miele kompletterar ångugnens funktion på ett optimalt sätt. Från klassisk bakfunktion till kombitillagning.

Ångugn från Miele med mikrovågsfunktion

100 % ångugn för skonsam tillredning, 100 % mikrovågsfunktion för snabb uppvärmning - en produkt för oändligt många möjligheter. Upptäck den första lösningen i sin klass, som kombinerar båda funktionerna i en och samma ugn.

Skonsam tillredning

Vitaminer och smak: med ångugnen från Miele behåller maten sin fräschör, sitt aptitliga utseende och den utsökta smaken.

Jämn tillagning

MultiSteam, den kraftfulla ånggeneratorn med 3,3 kW ger korta uppvärmningstider och en hög ångintesitet. Därtill kommer snabb och optimal ångfördelning i ugnsutrymmet - även mellan tillagningskärlen.

Otroligt mycket plats

Ugnsutrymmet på 40 liter och tre nivåer för extra stora tillagningskärl möjliggör samtidig tillagning av en meny för hela familjen.

Som lyckas varje gång

Nu behöver du inte längre välja temperatur och tid manuellt. Tack vare intelligenta automatikprogram kan du utan problem tillaga olika livsmedel. Du kan kombinera upp till tre automatikprogram vid menytillagning. Temperatur, tillagningstid och ordningsföljd bestäms automatiskt.

Oväntade möjligheter

Värm ett glas mjölk på nolltid, koka sylt, smält choklad, koka grönsaker, tina upp fisk och mycket mer: de många funktionerna på den integrerade mikrovågsugnen övertygar.

Redo med en gång

Snabbstart för mikrovågsfunktion ger snabb åtkomst till den högsta effekten. Per knapptryck går apparaten i 30, 60 eller 120 sekunder. Denna funktion är utmärkt för snabb uppvärmning av färdiga rätter eller vällingflaskor.

Precis som på bio

På Mieles mikrovågsugn kan du välja popcornknappen direkt på kontrollpanelen – poppar snabbt och enkelt ett paket popcorn för mysiga TV-kvällar.

Ugn från Miele med funktionen kombitillagning

Upp till 15 olika typer av uppvärmning, kombitillagning, automatiska program för över 100 maträtter och mycket mer. En ugn från Miele i den här klassen lämnar inte mycket övrigt att önska.

Rymlig ugn

Med en volym på 76 liter och fem falshöjder ger det stora ugnsutrymmet maximal plats för stekning och bakning. Idealisk när vänner kommer på middag.

Bekväm användning

Tack vare FlexiClip teleskopskenor kan bakplåtar, galler eller gourmetpannor dras ut helt och hållet ur ugnsutrymmet och hållas säkert på plats i varje läge - för bekväm vändning eller ösning av mat i ett varmt ugnsutrymme.

Fingerberöring för att lyckas i köket

Med automatikprogrammen slipper du välja funktion, temperatur eller tidsåtgång för över 100 internationella maträtter. På så sätt kan kakor och bröd gräddas och kött och andra livsmedel tillagas perfekt och med hög precision.

Exakta resultat

Den trådlösa stektermometern är idealisk för perfekt tillredning av kött, som exempelvis rostbiff. Genom att ange kärntemperaturen kan tillagningsnivån bestämmas exakt. Indikatorn som visar återstående tid informerar dig när maten är redo att severas. Tack vare förvaring i ugnsluckan finns den praktiska hjälpredan alltid till hands.

Glänsande final

I ugnar från Miele som är utrustade med PerfectClean har ugnsutrymmet, bakplåtar, bak- och brödgaller en patenterad ytförädling. Tack vare de unika non-stickegenskaperna kan du utan problem ta bort även den envisaste smutsen. Apparaten med pyrolysteknik erbjuder ett alternativ. Genom automatisk självrengöring vid höga temperaturer faller samtliga matrester samman till aska och kan därför utan problem tas bort från ytorna.

Oavsett om det är lammsadel med örtskorpa eller tagliatelle med räkor i saffransås. De oändliga tillredningsmöjligheterna i Mieles ugnar öppnar en ny värld för dig.