För alla sinnen.

Fristående kaffemaskiner från Miele.

Njut av gott kaffe med Mieles fristående kaffemaskiner.

Ren kaffenjutning, kopp för kopp.
Miele – för allt du verkligen älskar.

Allt från valet av den perfekta bönan till den bekväma maskinrengöringen: Mieles stora kaffekunskaper ger en kaffeglädje utan motstycke.

Perfekt arom är ingen tillfällighet.

De olika tekniska funktionerna inuti Mieles kaffemaskiner är perfekt anpassade till varandra, vilket säkerställer att ditt favoritkaffe alltid smakar lika gott. Maskinens koniska malverk maler varje böna jämnt och ytterst varsamt. AromaticSystem ger mer smak. Den dynamiska bryggkammaren expanderar när vattnet strömmar in. Ett perfekt samarbete som ger en intensiv arom och minskar förekomsten av bitterämnen.

Black Edition No°1

Allt handlar om bönan.

Ren kaffeglädje börjar med den viktigaste ingrediensen – bönan. Mieles eget kaffe Black Edition No°1 är en blandning av 4 olika sydamerikanska arabica-bönor som är traditionellt handplockade och noggrant rostade. Det är perfekt anpassat för Mieles kaffemaskiner och ekologiskt och Fairtrade-certifierat med en unik aroma.

Vollmer kafferosteri

Hälsa på hos mästerrostaren som skapat Black Edition No.1. Noggrann och ansvarsfull framtagning av den bästa smaken.

Klicka här för att se film

Välj din favoritdryck med hjälp av en enda knapptryckning.

Recept med kaffe

Från kryddigt till sött. Använd kaffe för att laga mat, baka eller smaksätta. Upptäck unika recept där kaffebönan blir en mycket speciell ingrediens.

Hämta inspiration här
OneTouch for Two

Ett knapptryck för dubbel njutning.

Med OneTouch for Two kan du tillreda två goda kaffedrycker samtidigt: Det finns inget snabbare eller enklare sätt att njuta av till exempel en Espresso, Cappuccino eller Latte Macchiato tillsammans med en god vän.

Enkel inställning efter tycke och smak.

Den självförklarande touchstyrningen, till exempel CM-touchdisplayen i CM7-modellen, reagerar på beröring och är tack vare sin visning i klartext mycket smidig att använda. I expertläget kan parametrar som malningsmängd, temperatur och vattenmängd ställas in medan processen pågår. Det går också att lägga till sitt eget favoritkaffe under de många användarprofilerna.

CupSensor

Ställer in sig efter den koppstorlek som används.

CupSensor-funktionen justerar tappens höjd efter den kopp som används, så att du kan använda allt från Espresso-koppar till Latte Macchiato-glas. På detta sätt undviker man att det stänker och kan på en gång servera önskad kaffespecialitet med en optimal temperatur och crema.

Dag för dag får du ditt favoritkaffe i varje kopp.

Rengörs i viloläge.

Mieles kaffemaskin CM7 avkalkar sig själv tack vare den patenterade* AutoDescale-funktionen. En gång om dagen eller på natten (rekommenderas!) sker avkalkningen vid önskad tidpunkt genom en patron på maskinens baksida. Kalkbeläggningar som är svåra att få bort hinner aldrig uppstå.

* * EP2705783B1, US201400060338A1

Vilken är din favorit?