Här hittar du våra nya Benchmark Machines.

Till produkterna

En tvättäkta innovation.

MÅNGA GODA IDÉER LÄGGER RIBBAN HÖGT.

De innovativa Miele Professional tvättmaskinerna PERFORMANCE och PERFORMANCE PLUS för tvättmängder på 10 till 20 kg lägger ribban på en högre nivå. Skaffa dig ett rent försprång!

Hur vi sparar resurser geometriskt?

Innovativ tvättmedelsbehållare
Tack vare tvättmedelsbehållarens nya utformning utnyttjas energiresurserna mycket effektivt. Och det är inte bara miljön som vinner på det, även du kan göra stora kostnadsbesparingar tack vare låg förbrukning!

Mindre vatten, mindre ström, mindre kostnader

Plus för effektivitet

PERFORMANCE PLUS tvättmaskinerna PW 811, PW 814 och PW 818 förbrukar i programmet "Kulörtvätt 60 °C" upp till 20 % mindre vatten och 30 % mindre energi än den föregående generationen! Det innebär stora besparingar och att tvättmaskinen betalar sig på mycket kort tid.

Hur vi åstadkommer ett milt regn?

Skontrumma 2.0

Via trumvalkarna fuktas textilierna snabbt och intensivt med vatten uppifrån. Bikakestrukturen i den patenterade skontrumman 2.0 låter tvätten glida mjukt på en vattenfilm. Mer omhändertagen kan inte tvätten bli!

Hur fixar vi komfort med en knapptryckning?

Automatiskt lucklås, 415 mm lucka

Komfort är rena barnleken med det exklusiva lucklåset OneFingerTouch: det räcker med ett lätt tryck för att stänga den generöst tilltagna luckan med en diameter på 415 mm. Vid programstart låser sig luckan automatiskt och efter programslut låser den upp sig automatiskt igen. Enkelt och ergonomiskt.

I lugnet finns kraften

Effektivt dämpningssystem

Det mycket effektiva dämpningssystemet med två av varandra oberoende fjädrar och extra stötdämpare minimerar golvvibrationerna även vid höga centrifugeringsvarvtal och ser till att tvättmaskinen går extra lugnt.

HUR DRIVER VI PRESTANDAN TILL TOPPEFFEKT?

De nya tvättmaskinsserierna står för professionell tvätteffekt och effektiv lönsamhet på högsta nivå.

Korta programtider

Med en programtid på bara 45 minuter i programmet "Kulör 60 °C" vid varmvattenanslutning kan stora mängder tvätt tvättas varje arbetsdag med PERFORMANCE PLUS.

Höga centrifugeringsvarvtal

Centrifugeringsfasen med mycket hög g-faktor minskar den kvarvarande fukten i tvätten till ett minimum. Den kortare torkprocessen sparar värdefull energi.

TVÅ SOM ÄR BÄST I KLASSEN FÖR ALLA UPPDRAG.

Hotell och restauranger

I hotell- och gastronomibranschen hör optimal rengöring och skötsel av tvätten helt enkelt till. PERFORMANCE och PERFORMANCE PLUS tvättmaskinerna vet precis hur man hanterar gedigna sängkläder, mysigt mjuka handdukar eller fläckfria bordsdukar.

Äldreboenden och vårdhem

De strikta hygienkraven på äldreboenden och vårdhem klarar PERFORMANCE PLUS tvättmaskinerna galant. Utöver säker desinfektion står tvättmaskinerna samtidigt för perfekt rengöring och skötsel av tvätten.

Städfirmor


  

DEN BÄSTA LÖSNINGEN FÖR ALLA BRANSCHER.

Härhittar du perfekta lösningar för din bransch.