• Leverans endast inom Sverige. Köper du för mer än 450 kr bjuder vi på frakten.

Väggmonterade fläktar och frihängande fläktar

Miele erbjuder grundläggande varianter av fläktar - för den bästa formella och funktionella lösningen i ditt kök. De fascinerar med sin markanta linjeprofil och perfekta utseende. Oavsett om du väljer en vägg- eller frihängande lösning så kommer dessa fläktar att dra blickarna till sig.

Väggmonterade och frihängande fläktar

Rätt blickfång för ditt kök

Miele har två köksfläktar inom detta område: Denna typ av Miele-fläktkåpor imponerar genom klara linjer och perfekt bearbetning. Vare sig det handlar om en väggmonterad eller frihängande lösning, drar de här fläktkåporna alla blickar till sig.

Till produkterna

Se mer

Stäng

Produktbredder

Hur bred ska din fläktkåpa vara?

Hur bred ska en köksfläkt vara? Det beror främst på bredden på din häll och naturligtvis på utrymmet i ditt kök. Tänk på att fläktkåpan ska vara lite bredare än hällen. Det är bara då som fläkten kan fånga in den uppåtstigande ångan eller matoset och fungera som den ska. Om det inte finns tillräckligt med plats för detta bör fläkten vara minst lika bred som hällen under den.

Till produkterna

Se mer

Stäng

Intuitiv användning gör matlagningen enkel 

Den intuitiva styrningen av Mieles fläktar

För att du snabbt och enkelt ska kunna styra din Miele-fläkt under matlagningen erbjuder vi olika användarsystem. De möjliggör alla en smidig hantering och imponerar med ett elegant utseende. Beroende på modell finns möjligheten för alla styrsystem att kombineras med Con@ctivity och Miele-appen.

Till produkterna

Se mer

Stäng

Driftsätt

Ett passande driftsätt för alla kök

Med hjälp av intelligent teknik skapar Miele en optimal inomhusmiljö – i alla typer av kök.

Till produkterna

Se mer

Stäng

Aura 4.0 Ambient 

Elegant och med smart styrning 

Med Aura 4.0 Ambient skapar du en trivsam atmosfär i köket och vardagsrummet. Med sin unika design skapar den en stämningsfull miljö. 

Till produkterna

Se mer

Stäng

Miele-filtersystem för cirkulationsdrift

Ren luft tack vare filter med aktivt kol 

Mieles fläktar i cirkulationsluft tar bort matos extra effektivt. Detta möjliggörs av ett speciellt filter med aktivt kol som effektivt tar bort lukt. Luften leds sedan tillbaka in i köket. Denna process är särskilt energibesparande eftersom ingen värmeförlust sker, i motsats till frånluftsdrift. För att avlägsna lukt erbjuder Miele olika filter med aktivt kol som säkerställer en ren luft under matlagning. Vilka filter som är tillgängliga beror på produktmodellen.

Till produkterna

Se mer

Stäng

Mieles fläkthuvar som kan ändra läge

Det idealiska läget för varje arbetssituation

Bästa tänkbara ergonomi, högeffektiv fläktprestanda och suverän integrering i köksinredningen – det är Mieleteknik som imponerar.

Till produkterna

Se mer

Stäng

    • Med reservation för tekniska ändringar. Vi tar inget ansvar för att informationen är korrekt.