Min broschyr

 

Skapa din egen, helt individuella Miele-broschyr

Med "Min broschyr" kan du skapa din egen personliga minibroschyr med Miele-produkter.

Extra information på broschyren:
Det är möjligt att lägga in en personlig rubrik på framsidan som t.ex. "Mitt nya kök" och för återförsäljare är det möjligt att lägga in sina kontaktuppgifter på baksidan.
Du kan också välja att lägga med inbyggnadsskisser i broschyren.

Skapa broschyr
Klicka på "Skapa broschyr och ladda ner". Du får frågan om du vill öppna eller spara PDF-filen. Om du väljar "Öppna" så öppnas din skräddarsydda broschyr och du kan skriva ut den. Du kan också välja "Spara" och spara den på din dator för utskrift vid något annat tillfälle.

För denna funktion krävs JavaScript. Här kan du läsa mer:

För tillfället valda produkter

Här kan du ta bort produkter som du inte vill ha med i broschyren:

Valfria uppgifter

För att granska PDF-dokumentet behöver du t.ex. Adobe Reader

*Rek. cirkapris exkl. miljöavgift. Observera att priserna kan variera då återförsäljare är fria att sätta lokala priser. Vi förbehåller oss rätten till löpande förändring av specifikation samt reserverar oss för eventuella fel.
**Pris inkl. leverans. Vi förbehåller oss rätten till löpande förändring av specifikation samt reserverar oss för eventuella fel.
**Pris exkl. leverans. Vi förbehåller oss rätten till löpande förändring av specifikation samt reserverar oss för eventuella fel.
***Pris inkl. leverans. Vi förbehåller oss rätten till löpande förändring av specifikation samt reserverar oss för eventuella fel.